LAJME

Presidenti Olgun Aydin me mesazh për humanizmin

Edhe nëse ndonjëherë zemërohemi me njëri-tjetrin, edhe nëse ofendohemi, e kuptojmë më mirë vlerën e njerëzimit duke kujtuar njëri-tjetrin dhe duke qenë pranë njëri-tjetrit në kohë të vështira. Dëshiroj të falënderoj të gjithë ata që na kujtuan edhe një

Lexo më shumë »

Tërmet i rëndë sot tronditi Turqinë.

Në mëngjes ka ndodhur një tërmet i madh në Turqi dhe ky tërmet është ndjerë edhe në hotelin tonë.Na vjen shumë keq që shumë njerëz tanë humbën jetën në këtë tërmet. Allahu i ruajtë njerëzit nga fatkeqësitë natyrore. #GeçmişOlsunTürkiye

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT