LAJME

Hamza Ramani rikthehet në Çair

Skuadra jonë pas fazës përgatitore që ka kryer në Ohër, kishte një ditë pushim dhe prej sot vazhdon edhe për dita ditë punë në Shkup, në stadiumin e Çairit,para se të niset për fazën kryesore të përgatitjeve që do

Lexo më shumë »

Zyrtarizohen largimet nga klubi

Më përfundimin e sezonit të rregullt, 2022/23, një numër i futbollistëve kishin kontratë të përfunduar. Andaj stafi teknik i trajnerëve dhe kryesia pas analizave dhe bisedimeve që u zhvilluan me futbollistët, arritën në përfundim që të ndajnë rrugët. Fillimisht

Lexo më shumë »

Grumbullimi i parë me 31 maj në Çair

Pas përfundimit të sezonit të rregullt, tani të gjithë futbollistët dhe stafi i trajnerëve janë në pushim. Por sikurse po kalojnë ditët, meqë ekipi ka rezervuar garat në ndeshjet kualifikuese të Ligës së Konferencës, shumë shpejt duhet ekipi të

Lexo më shumë »

Grumbullimi i parë me 31 maj në Çair

Pas përfundimit të sezonit të rregullt, tani të gjithë futbollistët dhe stafi i trajnerëve janë në pushim. Por sikurse po kalojnë ditët, meqë ekipi ka rezervuar garat në ndeshjet kualifikuese të Ligës së Konferencës, shumë shpejt duhet ekipi të

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT