LAJME

Zyrtarizohen largimet nga klubi

Më përfundimin e sezonit të rregullt, 2022/23, një numër i futbollistëve kishin kontratë të përfunduar. Andaj stafi teknik i trajnerëve dhe kryesia pas analizave dhe bisedimeve që u zhvilluan me futbollistët, arritën në përfundim që të ndajnë rrugët. Fillimisht

Lexo më shumë »

Grumbullimi i parë me 31 maj në Çair

Pas përfundimit të sezonit të rregullt, tani të gjithë futbollistët dhe stafi i trajnerëve janë në pushim. Por sikurse po kalojnë ditët, meqë ekipi ka rezervuar garat në ndeshjet kualifikuese të Ligës së Konferencës, shumë shpejt duhet ekipi të

Lexo më shumë »

Grumbullimi i parë me 31 maj në Çair

Pas përfundimit të sezonit të rregullt, tani të gjithë futbollistët dhe stafi i trajnerëve janë në pushim. Por sikurse po kalojnë ditët, meqë ekipi ka rezervuar garat në ndeshjet kualifikuese të Ligës së Konferencës, shumë shpejt duhet ekipi të

Lexo më shumë »

Mbyllim sezonin në Çair me fitore

Me fitore e kemi mbyllur sezonin në stadiumin e Çairit, duke e mundur ekipin e Makedonija Gj.P, me rezultat 3-0. Njëherit kjo ishte edhe ndeshja e fundit në Çair për fantazistin tonë, Freddy Alvarez, të cilit i mbaron kontrata

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT